Bulldozer med erfaren chauffør udlejes

​Hos Errested Maskinstation A/S i Haderslev nær Kolding og Vojens kan du leje en bulldozer med en erfaren chauffør. Du kan benytte en bulldozer fra vores maskinstation til mange formål lige fra byggeri til landbrugsarbejde.

Grundigt og solidt arbejde ved leje af bulldozer

​Vi har bred erfaring og stor ekspertise med alle former for entreprenørarbejde, og derfor kan du altid være sikker på, at du modtager et grundigt og solidt arbejde, når du lejer en bulldozer på vores maskinstation. Der er med andre ord tale om et kvalitetsbevidst arbejde til den rette pris.

Vi kan blandt andet ordne arbejdsopgaver såsom:​

  • Jordtip
  • Afrømning af råjord​
  • Klargøring til byggeri
  • Andre opgaver for en bulldozer​

Vi har mere end 50 års erfaring med entreprenørarbejde, og vi har vi både erfaringen og kompetencerne til at assistere med størstedelen af de opgaver, der knytter sig til både landbrugets og entreprenørbranchens mange arbejdsområder.

Vi sammensætter gerne et hold af dygtige medarbejdere, hvis du har en større opgave, som skal løses med bulldozer. Dermed får du løst din situation hurtigst muligt og billigst muligt. Og vi møder altid vores kunders forventninger, idet vi både overholder deadlines og aftaler.​

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

​​Vi råder og vejleder gerne vores kunder, ligesom vi stiller vores erfaring og kompetence til rådighed, når vi udlejer en bulldozer med chauffør.

Du kan altid kontakte os på telefon 74 52 27 95 for at høre nærmere. Du kan også benytte vores kontaktformular.​

Lej en bulldozer med chauffør​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ERRESTED MASKINSTATION A/S
Thomashusvej 12
6100 Haderslev

Errested Maskinstation

CVR: 46579119