​Gyllekørsel i særklasse

​Som maskinstation er vores klare spidskompetence gyllekørsel. Vi tager rundt i hele Sønderjylland og til Vestfyn, men vi har vores hovedsæde nær Haderslev og Kolding.


​Prisværdigt udstyr til gyllekørsel

​Vi prioriterer vores gyllekørsel meget, og derfor vil vi gerne have det bedste udstyr på markedet. Vi har en speciel gylleudlægger, der sikrer os, at vi har et større geografisk opland at dække, fordi vi kan tilbyde en gyllekørsel i den bedste kvalitet.


Vores professionelle maskinpark

​Når vi skal køre ud og hjælpe til med gyllekørsel har vi en del traktorer og maskiner at tage af. Vi har 5 stk. Harsø gyllevogne, slæbeslanger og sortjordsnedfælder. 

Vi kan foretage en tankforsuring med vores Harsø pumpe og derudover har vi 4 stk. 10” Harsø pumper med spulefunktion. Vores gylleudlægger med bom er 36 meter, og derudover har vi en 550 meter maskinslange og en 2500 meter lang fødeslange.​

Roligt og koncentreret arbejde

​Vi ønsker at hjælpe landmænd i vores opland med gyllekørsel, og derfor har vi gode priser og venlig service. Vi har en jysk, rolig tilgang til vores job, som sikrer, at vi kan være effektive og koncentrerede, når vi må.


​Når vi foretager gyllekørsel sikrer vi os en god kontakt med de landmænd, vi er ude hos, fordi vi også sætter pris på en hyggelig snak, imens vi hjælper til.


​Hør mere om vores services

Hvis du ønsker, at vi skal foretage gyllekørsel for dig, så kontakt os, så kan vi komme ud til dig. Vi kan kontaktes på telefon 

74 52 27 95.

✓Autoriseret kloakmester​

✓Mere end 50 års erfaring​

✓Moderne maskinpark​

Errested Maskinstation

CVR: 46579119

Adresse​

Thomashusvej 12

6100 Haderslev