Kloakmester som mestrer det meste

​Hos Errested Maskinstation har du også mulighed for at booke en kloakmester. Vores kloakmester kan mestre stort set alt, der relaterer sig til kloakarbejde.

​Vi udfører kloakarbejde, der er effektivt og hurtigt, og vi anvender de bedste maskiner til det. Vi holder til nær Haderslev og bevæger os i et område omkring Kolding og Vojens.


Dygtig kloakmester klar til at hjælpe

​Hvis du har et behov for at få kloakarbejde udført af en dygtig kloakmester, så kontakt os. Vi udfører alle typer opgaver, der kræves af en kloakmester, og så har vi i tillæg mere end 25 års erfaring i lokalområdet.


Nogle af vores primære opgaver som kloakmester er blandt andet at foretage tilslutning til offentlig kloak. Bygger du nyt hus, kan vi hjælpe dig med det praktiske i forhold til de korrekte opkoblinger.

Vores arbejdsopgaver

En typisk arbejdsdag hos Errested Maskinstations kloakmester indebærer forskellige og varierede arbejdsopgaver. Kloakarbejde er vigtigt at få gjort ordentligt, og vi kan klare enhver form for opgave, der er relateret til kloakering til din fulde tilfredshed. Nogle af vores typiske opgaver er:

  • Tilslutning til husstandskloak
  • ​Tilslutning til offentlig kloak
  • ​Gyllekanaler til stalde
  • ​Minirensning af private anlæg
  • ​Diverse reparationer


Kontaktinformationer

Hvis vores kloakmester skal hjælpe dig, kan han kontaktes via vores kontaktformular, hvor du også kan få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi kan ligeledes kontaktes på telefon 74 52 27 95. Vi glæder os til at høre fra dig!

Indhent tilbud på kloakarbejde

Udfyld formularen herunder, og modtag et gratis tilbud på kloakarbejde.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ERRESTED MASKINSTATION A/S
Thomashusvej 12
6100 Haderslev

Errested Maskinstation

CVR: 46579119