​Minirenseanlæg til private og erhverv

Hos vores maskinstation i Haderslev nær Vojens og Kolding har vi autorisation til at montere minirenseanlæg i forbindelse med private husstande, sommerhuse og erhvervsejendomme.

​I visse tilfælde kræver kommunen, at der er et minirenseanlæg, og i andre tilfælde er det en praktisk foranstaltning, hvis der ikke er umiddelbar adgang til offentlig kloak.

Vejledning om valg af størrelse på minirenseanlæg

​Et minirenseanlæg renser spildevand fra almindelige husholdninger, men ikke regn-, overflade- eller drænvand. Det er naturligvis heller ikke til toiletspildevand.

Det er altid nødvendig med en individuel vurdering, når størrelsen på minirenseanlægget skal afgøres, og det kan være nødvendigt med særskilt behandling af processpildevand, hvis der er en frisørsalon, et værksted eller et hobbylandbrug i husstanden.​​

​Et minirenseanlæg skal altid benyttes i henhold til mærkning og serviceordning, og det er altid nødvendigt med professionel vejledning af et specialfirma.

Vi har mere end 50 års erfaring med kloak- og entreprenørfaget, og derfor kan vi give den rette hjælp og vejledning, når I skal have et nyt anlæg, hvis det gamle skal repareres, eller hvis det skal udvides til noget større.

Hør mere om priser og muligheder

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at få flere oplysninger om minirenseanlæg. Vi laver gerne en beregning af størrelse og udarbejde et uforpligtende tilbud på et anlæg.

Du kan kontakte os på telefon 74 52 27 95 for at aftale det videre forløb.​

✓Autoriseret kloakmester​

✓Mere end 50 års erfaring​

✓Moderne maskinpark​

Errested Maskinstation

CVR: 46579119

Adresse​

Thomashusvej 12

6100 Haderslev